Studio za grafički dizajn pruža kreativne usluge za profesionalno oblikovanje grafičkih i elektronskih medija. Grafički dizajneri osmislit će vaš novi vizualni image, stil i identitet. Profesionalni art dizajn etikete, brošura, kataloga do poslovnih tiskanica, plakata ili izložba kao i prijelom teksta, obrada fotografija, ilustracija, tipografija...

Radimo orginalne dizajne te jamčimo jedinstven dizajn i preglednost u skladu sa vizualnim identitetom tvrtke. Osiguravamo web hosting, registraciju domene, optimiziramo stranice za sve preglednike, prijavljujemo ih na tražilice te nudimo cjelovitu web uslugu.

Logotip, memo, koverta, posjetnica, mapa te ostali službeni dokumenti koji prenose poruku tvrtke i diferenciraju je od konkurencije. Pri izradi poštujemo želje klijenata i u skladu s tim dajemo profesionalni savjet. Nudimo više vizualnih rješenja, a projekt zaključujemo samo kad je klijent potpuno zadovoljan. Gotov proizvod isporučujemo na cd-u u standardnim formatima ili po željama klijenata, pripremljeno za tisak.

Search Engine Optimization (SEO) je optimizacija web stranica za tražilice (google, bing, yahoo...) odnosno dio je internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama sukladno ključnim riječima koje najviše odgovaraju sadržaju vaših web stranica. Cilj optimizacije je povećanje posjećenosti web stranica preko tražilica čime se i povećava broj kontakata ili direktna prodaja.

Svjedoci smo kako u posljednje vrijeme pametni telefoni postaju dio svakodnevice, a aplikacije počevši od onih korisnih, preko zabavnih do onih manje korisnih gotovo su neizostavni dio tih telefona. Imate ideju za neku aplikaciju? -Prezentirajte nam je i pretvorite ju u stvarnost.